Om Ravn By Ravn

Ravn By Ravn har eksisteret nu i 16 år. Diane er ny ejer af d.1.4.24. Diane arbejder hårdt sammen med sit personale, for at skabe butikkens egen stil og præg, der bliver kun købt det ind der falder i vores egen personlige smag, det er jo svært at sælge noget man selv ikke kan lide eller stå inden for, derfor bliver hver enkelt stykke tøj der bliver købt nøje gennemtænkt. Kun det bedste for vores kunder.

Ravn By Ravn er en tøjbutik, hvor man finder det nyeste Fashion og designertøj, accessoires, sko, smykker m.m. fra super lækre mærker. Vi får løbende nye og spændende varer mest fra Danmark, men også et par udenlandske mærker. Vi er rigtige gode til at supplere hinanden når vi handler ind, så vi kan give og hjælpe vores kunder med at sammensætte en lækker stil og garderobe. Vores mærker går ind for miljøvenlig forarbejdning og Fair Trade, som betyder en international mærkningsordning der arbejder for, at bønder og arbejdere i nogle af verdens fattigste lande får en mere fair indtægt, og bedre arbejdsvilkår. Samtidig tages der hensyn til miljøet i produktionen. Vælg Fair Trade, og vær med til at forandre verden, det vil vi gerne støtte op om.

I vores lille hyggelige butik der ligger i Solrød Center, og på vores webshop finder du spændende udvalg af lækre designs fra sko/tøj mærker til kvinder, som er designet til dig fra danske og udenlandske designer. Læg vejen forbi og vi vil hjælpe dig med, at finde det rette outfit til både fest og hverdag. Vi har et lækkert udvalg fra brands som:

Vi går meget op at give dig en personlig service, når du skal styles. Vi har den tid du har brug for, så vi er sikker på du er glad og tilfreds når du går herfra. Du kan altid ringe når du handler på webshoppen, hvis du har brug for hjælp og vejledning. Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du er en af de første til at modtage nyheder.

Bliv venner med Ravn By Ravn på Instagram og Facebook, og deltag i fede konkurrencer. Hjertelig velkommen  

Knus Ravn By Ravn-tøserne