Hjertelig velkommen her på vores webshop, er du i tvivl om noget, eller har brug for vejledning, ring 56142377. Få 10% på dit første køb, skriv "ravn10" i rabatkoden.

Privatlivspolitik

Persondatapolitik:

Vi respekterer og beskytter dine personlige oplysninger. Oplysninger afgivet til os, sælges eller videregives på ingen måde til tredjemand. Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger, ligesom vi heller ikke anvender cookies.

 

Som kunde har du mulighed for indsigt i vores registrering af data om dig. Du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i lov om behandling af personoplysninger. Henvendelse i forbindelse hermed skal sendes til vores email adresse ravn.bt@gmail.com

 

Copyright:

Al billed- og tekstmateriale på Ravn ApS er underlagt beskyttelse i henhold til ophavretsloven og må ikke anvendes i strid hermed. Overtrædelse heraf kan medføre krav om fogedforbud, såvel som krav om erstatning, vederlag og godtgørelse. Endvidere forbeholdes øvrige rettigheder i henhold til anden relevant immateriel lovgivning tillige med rettigheder i henhold til markedsføringsloven.

Køb er undergivet dansk ret:

Køb af varer på Ravn ApS er undergivet dansk ret. Enhver tvist afgøres af de ordinære danske domstole.

Jævnfør købeloven har du to års reklamationsret. Reklamationsretten gælder ved fabrikationsfejl, ikke ved slid som følge af brug af varen.

Ved reklamation kontakt os straks på email: ravn.bt@gmail.com

Ravn ApS kontrollerer alle varer grundigt, inden vi sender dem afsted til dig. Skulle der alligevel være fejl eller mangler på en vare, skal disse påberåbes i rimelig tid efter du har opdaget fejlen/manglen.

  

Nyhedsbrev og sociale medier:

Du har mulighed for at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så sender vi dig en mail, når vi eksempelvis har tilbud, eller når vi får nye varer.

Vi indsamler kun dine oplysninger med det formål at kunne sende dig nyhedsmails. Personoplysninger vi indsamler kan være Navn og email-adresse.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet ved at bruge “afmeld-knappen” i nyhedsmailen eller sende os en mail til ravn.bt@gmail.com Vi sletter her helt dine oplysninger.

Følg os på Facebook og Instagram. Her vil vi ofte opdatere med inspiration, nyheder, tilbud og hvad der ellers lige falder os ind.

Kontakt os endelig på ravn.bt@gmail.com, hvis du har spørgsmål.

 Persondata

Første gang du køber en vare hos Ravn ApS, bliver du registreret som kunde med navn, adresse, telefonnummer og e-mail.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Kortoplysninger afgivet ved køb videregives direkte til Nets og er ikke tilgængelige for Ravn ApS på nogen måde.

Ravn ApS benytter en netbutikløsning, der på vegne af Ravn ApS indsamler de oplysninger, som er nødvendige for sikre gennemførelsen af din ordre. Oplysningerne afgivet til Ravn ApS videregives eller sælges ikke til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

 

Som registreret hos Ravn ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Ravn ApS via e-mail: ravn.bt@gmail.com Oplysningerne opbevares i minimum 5 år, idet bogføringsloven stiller krav om opbevaring af regnskabsmateriale i 5 år. Oplysningerne hverken opbevares eller transmitteres krypteret. 

Ravn ApS anvender log-statistik, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. samt med det formål at kunne give de krævede oplysninger i forbindelse med politi henvendelse omkring formodet svindel. Log statistikken anvendes med det formål, at optimere Ravn ApS

 

Ravn ApS anvender ikke cookies.

 

Henvendelser i forbindelse med persondataloven rettes til ravn.bt@gmail.com