Handelsbetingelser

Firmaoplysninger

Ravn by Ravn ApS
Solrød Center 56
2680 Solrød Strand
CVR : 44549220

Generel information

Så snart en varebestilling er registreret hos os, modtager du en mail med en Når vi afsender din vare, sender vi også en mail med link til GLS Track & Trace-funktion, så du kan følge forsendelsen. Bemærk, at det kan tage nogle timer før GLS scanner pakken.

Hvis du fortryder dit køb:

Du har 14 dage fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen – uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

De varer, som returneres skal tilbagesendes i ubrugt og ubeskadiget stand samt i ikke-beskadiget original emballage. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord, du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Faktura skal vedlægges ved returnering af varer.

Vi kan kun tilbageføre penge til det betalingskort, der blev benyttet ved køb af varen. Ved returnering af din vare returneres det betalte fragtbeløb ikke.

Returvarer sendes til:

Ravn by Ravn ApS
Solrød Center 56
2680 Solrød Strand

Ønsker du at købe andet, skal du blot aflægge en ny ordre.