Retur

Hvis du fortryder dit køb:

Du har 14 dages fortrydelsesret, regnet fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag eller lørdag forlænges fristen til den førstkommende hverdag. Det er dig, som skal dokumentere rettidig meddelelse om fortrydelsen. Vi opfordrer dig derfor at sende meddelelsen til os på mail til ravn.bt@gmail.com I din meddelelse om fortrydelse, skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Når du har givet os meddelelse om, at du fortryder dit køb, skal du returnere varen uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har givet os meddelelsen om, at du fortryder købet.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen – uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

De varer, som returneres skal tilbagesendes i ubrugt og ubeskadiget stand samt i ikke-beskadiget original emballage. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord, du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Faktura skal vedlægges ved returnering af varer.

Ønsker du at købe andet, skal du blot aflægge en ny ordre.
Julegaver kan byttes frem til d. 7. januar.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Hvis du benytter din fortrydelsesret på hele dit køb, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstraomkostninger, som følge af dit valg af anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder) uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

 

Hvis du fortryder dit køb, skal varen sendes til:

Ravn ApS

Solrød Center 56

2680 Solrød Strand

 

Reklamationsret:

Alle varer er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden 24 måneder efter købet. Det betyder, at du enten kan få varen ombyttet, repareret, afslag i prisen eller pengene tilbage. Det afhænger af situationen.

 

Reklamationsretten dækker ikke når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid.

 

Ønsker du at reklamere, skal du gøre det inden for ”rimelig tid” efter du har konstateret manglen ved varen. Reklamation inden for 2 måneder efter du har opdaget manglen, vil være at betragte som rettidig, dog skal reklamationen ske inden 24 måneder efter købet.

Er reklamationen berettiget, hvilket betyder, at du enten kan få varen ombyttet, repareret, afslag i prisen eller pengene tilbage, refunderer vi også selvfølgelig dine (rimelige) fragtomkostninger.

 

Når du returnerer en vare, skal du så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er. Du skal også vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for dit køb.

 

Varen skal altid returneres i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Returadressen er: Ravn ApS, Solrød Center 56, 2680 Solrød Strand